{month}
{day}

Megyei labdarúgó Bajnokság Kiskőrösön

Megyei Labdarúgó Bajnokság Kiskőrösön

Az esőterv elijesztette a felhőket, így napsütéses időben, 2016. 10. 07-én, került megrendezésre a Megyei Labdarúgó Bajnokság Kiskőrösön. A versenyt a Velük mozdulj DSE rendezte. Az eseményt Schaffer István, a Kiskőrösi EGYMI Igazgató helyettese nyitotta meg, balesetmentes játékot kívánva a tanulóknak. A diákok futball sportágban nyújtott teljesítményére Kiskőrös város sportigazgatója is kíváncsi volt. Egyben utánpótlás nevelés és a tehetséges kézilabdásokra vonatkozó terveiket is vázolta a DSE elnökének, Bányásziné Lukács Margitnak.

A sportolók keményen küzdöttek, így kiérdemelték a nézők és a társak elismerését is.

A mérkőzések végeztével a dobogó legfelső fokára Kiskunmajsa csapata állhatott fel. Ők egyetlen kapott gól nélkül, méltán viselhették az aranyérmet. Ezüstérmes, Kiskőrös csapata lett. Harmadik helyen Kalocsa labdarúgói végeztek. Szintén Kiskunmajsai sportolók érdemelték ki a „Legjobb kapus” és a „Gólkirály „címet is, Kolompár Levente és Berkó Máté személyében. A „Legjobb mezőnyjátékosnak” járó szobor Rózsa Máté birtokába, Kalocsára került.

Az őszi és a tavaszi forduló eredménye alapján a legsikeresebb csapat képviselheti Bács-Kiskun megyét a TANAK Országos Labdarúgó Bajnokságon, Gödöllőn.

Gratulálunk a sportolóknak és a felkészítőiknek!