{month}
{day}

Életminőség javítás szabadidősporttal

A Kiskőrösön működő „Velünk mozdulj” DSE szervezésében 150 fő, három alkalommal térítés nélkül vehetett részt, két kiskőrösi székhellyel rendelkező fitness teremben megvalósuló edzésen. A Fivestar Fitness és a FrittiSport adott otthont az esemény sorozatnak.

A sokszínű mozgásprogramokat biztosító lehetőséget örömmel használták ki a diákok és felnőttek egyaránt. Aerobik, jóga, TRX, ökölvívás edzéseken, és professzionális kondicionáló gépek használatával próbálhatták ki erejüket és ügyességüket a résztvevők.

Mindez a MSZSZ (Magyar Szabadidősport Szövetség), a FODISZ (Fogyatékosok Országos Diák és Szabadidősport Szövetsége) és a „Velünk mozdulj” Diáksport Szövetségnek a TÁMOP-6.1.7-15/1-2015-0001 azonosító számú „Életminőség javítás szabadidősporttal” című pályázat támogatásával megvalósuló projektben vált lehetővé.

A Fivestar és a FrittiSport tulajdonosai, és munkatársai a társadalmi felelősségvállalás területén példaértékű együttműködésről tettek tanúbizonyságot, amit ezúton is szeretnék megköszönni,

Büki-Kovács Kittinek és Frittmann Évának.