{month}
{day}

NEA-MA-15-SZ

A NEA MA-15-SZ-0049 azonosító számú pályázat keretében megvalósuló programsorozat fő eseménye, a „Velünk mozdulj” Diáksport Egyesület fennállása 10. évfordulójának megünneplése volt.  A program, a terveknek megfelelően, két nap alatt valósult meg.

Első nap, 2015. október 1-jén a DSE tagsága, és olyan személyek voltak hivatalosak, akik az egyesület munkáját, sikerét, valamilyen módon segítették a megalakulás óta. Az est első részében az egyesület elnöke, Bányásziné Lukács Margit bemutatta az egyesület elmúlt 10 évét. Beszélt az alakulás körülményeiről, a versenyrendszerükről, céljaikról, elért eredményeikről, terveikről. Nem feledve, azokat sem, akik nem ünnepelhettek most velük. Megemlékeztek Radicsné Szerencsés Terézia, a Kiskőrösi EGYMI elhunyt főigazgató asszonyáról, és Balogh Ivett tornaljai tanárnőről.

A beszámoló után vacsora, és torta várta a résztvevőket. A finom étkek elfogyasztása után műhelymunka keretében a sport és a további lehetőségek elemzése áll a középpontban.

Második napon, 2015. október 2-án, 8 csapat részvételével „Hurrá, 10 évesek lettünk! Nemzetközi Labdarúgó Torna” keretében folyt az ünnepi megemlékezés.

A Nemzeti Erőforrások Minisztériuma, a Nemzeti Együttműködési Alap és az EMET támogatásának köszönhetően valósult meg e sikeres program.