{month}
{day}

Adventi Sportnap-2018.12.07.-Cegléd

2018. december 7-én, immár 16. alkalommal került megrendezésre Cegléden az Adventi sportnap, amelyre szeretettel hívtuk és vártuk a hozzánk hasonló profilú intézmények értelmileg akadályozott gyermekeit. Az idén a két vendégfogadó ceglédi csapat mellé, 4 helyről érkeztek csapatok erre a szívderítő és lélekemelő rendezvényre.

A köszöntő után a közös zenés torna felkészítette, megmozgatta a vidám gyereksereget. Majd ezt követően elkezdődtek a játékos sor, -  és váltófeladatok.

A feladatok a téli ünnepkör egyik nevezetes napjához a Mikuláshoz kapcsolódtak. A gyerekek kedvükre díszíthették a Mikulás zsákját, megtapasztalhatták, hogy nem könnyű felöltöztetni a számukra kedves figurát, a Mikulást. Ugyanakkor, belebújhattak a csintalan krampuszok bőrébe, átélhették, milyen szorgos is a manók élete.

A feladatsor végén átváltozhattak szarvasokká, akik a jól megérdemelt pihenőhelyükre mehettek a havas hegyek között.

A tízórai utáni körfeladatokban is fáradhatatlanul és felszabadultan folytatódott a délelőtti mozgásos program.

E jeles eseményt az Intézményegység-vezető Asszonyunk, Szűcs Éva zárta le. Kiosztotta a megérdemelt bőséges ajándékcsomagokat a csapatoknak. A jó hangulatban telt délelőtt ebéddel zárult, majd a hazautazás előtt kiosztásra kerülő csomagok átadásakor elbúcsúztunk a vendégektől. A búcsúzó jel szavunk az idén is: Jövőre is visszavárunk Titeket!


Galéria