{month}
{day}

Elkezdődött a Nemzetközi Kapcsolatépítő Szeminárium




2021. augusztus 24-én elkezdődött a Fogyatékosok Országos Diák-, Verseny- és Szabadidősport Szövetsége (FODISZ), Erasmus+  Nemzetközi Kapcsolatépítő Szemináriuma a Tatai Olimpiai Központban, 35 fő részvételével.

A programon résztvevők megérkezését követően, augusztus 25-én elkezdődött a szakmai program. 

A nemzetközi szemináriumra Magyarországról, Németországból, Olaszországból, Litvániából, Észak-Macedóniából, Portugáliából, Romániából, Spanyolországból, Törökországból és az Egyesült Királyságból érkeztek partnerek.


Európának összetartóbb és befogadóbb társadalmakra van szüksége, amelyek lehetővé teszik, hogy a polgárok aktív szerepet töltsenek be a demokratikus életben. Az oktatás, a képzés, az ifjúsági munka és a sport kulcsfontosságú a közös európai értékek népszerűsítéséhez, a társadalmi integráció elősegítéséhez, a kultúrák közötti megértés és a közösséghez tartozás érzésének megerősítéséhez és az erőszakos radikalizáció megelőzéséhez.


Projektünkkel fenti célok – különösen a társadalmi integráció - eléréséhez kívánunk hozzájárulni azzal, hogy megszerveztük ezt a kapcsolatépítő szemináriumot olyan szervezeteknek, akik érdeklődnek a sport, a fogyatékkal élő személyek társadalmi integráció témája iránt. 





Galéria