{month}
{day}

“Ne parázz!” Tanévnyitó Sportnap mozgáskorlátozott fiataloknak

2022. szeptember 3-án a Mozgásjavító EGYMI-ben Tanévnyitó Sportnap kerül megrendezésre, “Ne parázz!” néven, mozgáskorlátozott fiatalok számára.


A rendezvény megvalósításában partnerek a Magyar Paralimpiai Bizottság (MPB), a Fogyatékosok Országos Diák-, Verseny- És Szabadidősport Szövetsége (FODISZ), a Paraktív Alapítvány, és a Mozgásjavító Diáksport Egyesület.

Az esemény célja, hogy  különböző parasportágak bemutatásra kerüljenek és lehetőséget biztosítsanak a kipróbálásukra, továbbá fiatalok találkozhassanak a különböző sportágak bajnokaival, képviselőivel, valamint példaképeikkel.   

Mozgásjavító EGYMI, csak úgy mint a FODISZ, elkötelezett a szabadidős és versenysport népszerűsítése mellett, büszkék minden olyan tanulójukra, akik rendszeresen sportolnak. Örömet jelent számukra, hogy vannak olyan diákjaik, akik életcéljukat is a sport területén találták meg, és a versenysportban is megméretik magukat. A rendezvényen kiemelt szerep jut jelenleg is aktív sportoló tanulóik, volt diákjaik számára Nagy Vivien, Payer Kata, Száraz Evelin, Kiss Péter Pál parasportolók jelenlétükkel is támogatják a sport népszerűsítését.

A rendezvényen látássérült tanulók számára is nyújtanak sportolási lehetőséget, az ő részvételükre is számítanak.


Regisztrálni a következő linken lehet augusztus 29. 12:00-ig: https://neparazzprogram.hu/ 




Galéria